Ons aanbod: de Beleggingstoets

Penformance biedt de pensioenadviesmarkt toegang tot praktisch vertaalde informatie over de motor van premiepensioenproducten, de life cyles. Het concept en de onderliggende beoordelingsmodellen zijn in de afgelopen jaren door een groot aantal collega-adviseurs en productaanbieders afgenomen en getest. Hun waardevolle feedback hebben we verwerkt.

Penformance is medio 2015 met een geselecteerde groep pensioenadviseurs gestart om in een gecontroleerde setting de rapportages en gebruikers- en kennistrainingen uit te rollen. Bent u pensioenadviseur en geïnteresseerd om u bij deze groep aan te sluiten? Bel ons op (078) – 611 7111 en vraag naar Jack Borremans of Roel Nass AAG, of mail ons!

Voordelen van de productanalyses van Penformance

Onze productanalyses zijn een waardevolle toevoeging op het adviesdossier van uw klanten. Met deze analyses slaat u drie vliegen in één klap:

  1. U kunt voor het eerst de risicobereidheid van uw klant en/of werknemers koppelen aan het risicoprofiel van de life cycle van de productaanbieders die u hebt geselecteerd.
  2. U hebt altijd toegang tot een actuele marktscan van alle in de markt beschikbare premiepensioenproducten, zodat u werkelijk invulling kunt geven aan uw ongebonden-objectieve bemiddelaars-status.
  3. U kunt deze marktinformatie gepersonaliseerd delen met uw relatie. De rapportages stelt u immers op klantniveau samen.
  4. U hebt toegang tot hoogwaardige beleggingskennis, maar voor u ‘verpakt’ in voor uw adviespraktijk relevante parameters.

Het beleggingsdomein in premiepensioenregelingen is enorm omvattend, een voor velen nog onontgonnen terrein. Penformance geeft u guidance om ook op dit terrein een professionele, onderscheidende rol te spelen. Niet eenmalig op het moment van contractverlenging, maar continu in uw beheerrol. Kortom, het creëert mogelijkheden voor verbreding én verdieping van uw dienstverlening.