Penformance

Penformance is een samenwerking tussen AF Advisors en Söderberg & Partners. Krachtige partners die twee werelden verbinden, die van de beleggingen en het pensioen. Penformance = pensioen x performance. Daar waar in moderne pensioenregelingen het risico van de beleggingen voor de toekomstige pensioenuitkeringen steeds meer komt te liggen bij de werknemer, heeft deze belang bij de verwachte beleggingsprestaties door de pensioenuitvoerder.

De beoordeling van diverse aspecten van beleid, de verantwoording ervan, de kosten, het risico en de prestaties van pensioenuitvoerders – pensioenfondsen, Premiepensioeninstellingen (PPI’s) en verzekeraars – is bij uitstek het kennisdomein van Penformance.

Onze dienstverlening is beschikbaar voor pensioenadviseurs, die werkgevers terzijde staan bij de keuze van een pensioenuitvoerder en voor de aanbieders van deze producten die inzicht willen hebben én houden in de effectiviteit van haar eigen producten in relatie tot die van haar concurrenten.

Söderberg & Partners

Pensioen is het vakgebied van Söderberg & Partners. Een specialisme, maar ook een uitgebreid vakgebied. Ingewikkeld door pensioenwetgeving, belastingen en rekentechniek, maar met onze kennis en jarenlange ervaring vertalen we uitdagingen in oplossingen die werken voor onze klanten.

Hier vindt u meer informatie over Söderberg & Partners.

Wilt u contact opnemen, dan kan dat op 070 – 21 816 16 of stuur een e-mail.

AF Advisors

AF Advisors is een onafhankelijk  adviesbureau gespecialiseerd in het structureren van beleggingsoplossingen en leiden van veranderingstrajecten voor financiële instituten. Sinds 2008 hebben consultants en projectleiders van AF Advisors de meest toonaangevende Nederlandse financiële instituten geadviseerd en projecten voor hen uitgevoerd.

Hier vindt u meer informatie over AF Advisors.

Wilt u contact opnemen, dan kan dat op 010-4129616 of stuur een e-mail.